Blog
Geschreven door A-florist op 25 februari 2020

Dit zijn de nieuwste bloementrends

Trends in bloemen voor 2020

 

Een bloemetje in huis is altijd aangenaam. Wil je graag weten welke bloemen helemaal ‘in’ zijn vandaag? a-florist geeft je de nieuwste trends mee op vlak van bloemen en planten.

 

DROOGBLOEMEN


Droogbloemen zijn al sinds 2019 in opmars. Ook in 2020 zien we steeds meer droogbloemen opduiken. Gedroogde pampas grassen, granen en droogboeketten zijn de trend van 2020. Ze passen uitstekend in een interieur met een landelijke stijl, maar staan ook prachtig in een strakke en moderne omgeving.
Droogbloemen komen prima tot hun recht in een mooie vaas. Zowel moderne als vintage vazen zijn een uitstekende keuze.

 

Één van de grootste voordelen van droogbloemen is dat ze heel wat langer meegaan dan gewone bloemen. Je kunt er maandenlang mee doen in vele gevallen.
 

 

EXCLUSIEVE VAZEN


Vazen worden steeds exclusiever en specialer. Vroeger dienden ze enkel als waterreservoir voor je bloemen. Vandaag mogen vazen wel opvallen in een interieur. Ze zijn kunstzinniger en exclusiever dan ooit tevoren. Een vaas bepaalt immers hoe je bos bloemen eruit ziet. Als je nog op zoek bent naar een toffe vaas raden we je de MENZA Flowers collectie aan. Een exclusieve collectie mondgeblazen vazen die enkel verkrijgbaar zijn bij a-floristen.
 

 

PAMPASGRAS

 

We hadden het er daarnet al even over, maar hier bespreken we het wat meer in detail: pampasgrassen zijn dé trend in bloemen van 2020. Deze koningin van de planten geeft je interieur net dat extraatje.
Ze staan prachtig in een vaas op de grond, maar zijn ook een eyecatcher op je salontafel of kasten. Zelfs aan het plafond komen deze planten perfect tot hun recht.