Blog
Geschreven door A-florist op 6 oktober 2020

Van witte parel naar groene oase

een blik terug op onze eerste ambassadeur

 

 

Elk jaar selecteren we bij a-florist een ambassadeur. Één florist mag zich dan gedurende het hele jaar a-florist ambassadeur noemen. In 2015 deden we dat voor de eerste keer en in dat jaar was niemand minder dan Bloemenatljee Wim De Ruyver onze ambassadeur. Ondertussen zijn we vijf jaar verder en vonden we het tijd om eens te laten zien wat er zoal veranderde in de afgelopen jaren.

 

Bloemenateljee De Ruyver


Bloemenateljee De Ruyver is een prachtige zaak gelegen in de Kruisenstraat 40 te Kalken. Wim heeft een artistieke ziel en een ongelofelijke passie voor zijn job. In deze klassezaak kan je terecht voor bruidsboeketten, feestdecoratie, rouwkransen, sfeervolle kaarsen en nog veel meer. Wim maakt met een glimlach een klassieke creatie voor je. In 2015 werden ze een van de eerste a-floristen en in dat jaar werden ze onze allereerste ambassadeur.

 

Van witte parel tot groene oase

In de afgelopen jaren heeft deze creatieve duizendpoot uiteraard niet stil gezeten. Wim bleef streven naar perfectie en zo kreeg ook de zaak een ware metamorfose. In onderstaande foto’s kun je duidelijk zien hoe de winkel transformeerde van een witte parel naar een groene oase.

 

Ook a-florist ambassadeur worden?


Heb je ook een prachtige bloemenzaak? Wie weet ben jij wel onze volgende ambassadeur. Stuur een mail naar info@a-florist.be en vertel ons waarom jij het kwaliteitslabel van a-florist verdient. Onze afgevaardigde brengt met plezier een bezoekje aan jouw zaak om het een en ander te bespreken.