Blog
Geschreven door A-florist op 3 november 2020

Uitvaartcentrum Heiremans plaatst 140 chrysanten op willekeurige grafzerken

Ook dit jaar herdachten heel wat mensen hun dierbaren die overleden zijn. Traditiegetrouw gingen heel wat mensen op 1 november naar de kerkhoven en begraafplaatsen. Er waren heel wat prachtige creaties van a-floristen te zien. Dit jaar was het toch net iets anders door de corona crisis. Helaas waren een aantal graven waar geen bloemstuk te bespeuren was.
 

Uitvaartcentrum Heiremans schonk chrisanten aan deze mensen die er vandaag niet meer zijn. Samen met a-florist Nico Canters uit Deurne drukken ze hun solidariteit uit naar mensen die in deze tijd moeilijk het huis uit kunnen. Ze willen zo de familie van de overledene een hart onder de riem steken in deze barre tijden.

 

140 chrisanten

In totaal werden maar liefst 140 chrisanten geschonken in verschillende kleuren op begraafplaats Silsburg. De chrisanten werden willekeurig geplaatst bij grafzerken waar nog geen bloemstukken stonden. Op die manier wil de zaakvoerder een beetje warmte en liefde brengen in deze moeilijke periode.

 

Nico Canters te Deurne

We zijn bijzonder trots om als a-florist ook ons steentje bij te dragen aan dit prachtig initiatief. De chrisanten zijn van de hand van Nico Canters te Deurne. Er werd een korte reportage gemaakt door atv. Bekijk hier het videofragment.