Blog
Geschreven door A-florist op 25 maart 2021

Haal een boeket uit de muur bij d’Orangerie in Zedelgem

In Nederland halen mensen al sinds een aantal jaar een ‘kroket uit de muur’. Maar wist je dat je sinds kort ook een boeket van topkwaliteit uit de muur kunt halen? d’Orangerie in Zedelgem heeft binnenkort een bloemenautomaat. Een automaat waar je een dagvers snijboeket kunt kopen van de beste kwaliteit. Lees er alles over in de nieuwste blog hieronder.

 

 

Flowerbox uit de muur!?

 

Het idee voor een bloemenautomaat komt van a-florist Heidi Rotsaert. De corona pandemie heeft de wereld ondertussen al meer dan een jaar in zijn macht. Alle a-floristen bleven uiteraard niet bij de pakken zitten en gingen hier erg creatief mee om. In het afgelopen jaar zette iedereen hun beste beentje voor om zich aan te passen aan de veiligheidsvoorschriften. Omdat er minder mensen in de winkel binnen kunnen kwam Heidi op het idee om een bloemenautomaat voor de deur te installeren. Bovendien is de automaat nog veel sneller dan een webshop en staat hij los van de openingsuren van de winkel. Door deze wendbare aanpak maakt Heidi zo van d’Orangerie een ‘Future Proof’ winkel.

 

 

Dagverse snijboeketten

 

In de bloemenautomaat van d’Orangerie zul je vooral dagverse snijboeketten terugvinden, maar ook heel wat ander moois. Zo zul je er ook orchideeën en cadeaubonnen kunnen kopen. Dit maakt de automaat echt uniek in haar soort. De automaat zal begin april operationeel zijn en zal te vinden zijn aan de ingang van de winkel in de Groenstraat 42 in Zedelgem.

Wil je graag meer info of wil je bloemen bestellen bij deze creatieve a-florist, dan kan dat hier.

Hier vind je al onze vakmensen in bloem, blad en deco.