Blog
Geschreven door A-florist op 3 februari 2021

Doe mee aan onze a-florist spaaractie

a-florist bestaat 5 jaar. Daarom pakken we dit jaar uit met een grote spaaractie. a-florist is een kwaliteitslabel dat verschillende floristen in Vlaanderen bundelt die zich kenmerken door hun creativiteit, originaliteit en passie voor het vak.

Deze floristen zorgen seizoen na seizoen voor een winkel vol pure beleving en creëren speciaal voor jou de meest uiteenlopende florale creaties. Dit telkens met de beste kwaliteit en service voor jou als klant.

In de verschillende a-floristen kun je mee sparen aan exclusieve geschenken, waaronder handgedraaid keramiek en superzachte plaids van Menza.

 

 

Isabelle Sissau – Keramiek

 

Een van de geschenken waarvoor je kunt sparen is het handgedraaid keramiek van Isabelle Sissau. Isabelle is een creatieveling uit Alveringem met een passie voor keramiek. Haar baseline is: “Gekneed, gevormd, uniek”. Eerst kneedt Isabelle de klei en vervolgens vormt ze de klei op haar pottenbakkersschijf. Doordat alles handgemaakt is, is elk stuk uniek.

Wil je graag meer weten over Isabelle Sissau en haar passie voor keramiek? Op www.keramiek-isabellesissau.be vind je heel wat beeldmateriaal en info over haar creaties.

 

 

Menza: classic love, modern living

 

Menza is een trendsetter in België op vlak van interieur. Ze hebben hun home collectie van textiel, geuren en kaarsen, decoratie en luxe meubelen. Menza werd de nieuwe partner van a-florist in 2020, wegens succes werd deze partnership verlengd tot eind 2021. Naast het keramiek van Isabelle Sissau kunnen mensen ook sparen voor een prachtige een hoogkwalitatieve menza plaid. Deze ultra zachte plaids komen in diverse kleuren en zien er prachtig uit. Neem zeker eens een kijkje op www.menza.be

 

 

a-florist

 

elke a-florist die mee doet aan onze spaaractie kan uiteraard zelf kiezen voor welke geschenken je kan sparen. Heel wat a-floristen kiezen er voor om ook een prachtig boeket of bloemstuk te geven. De geschenken zullen bij elke a-florist dus variëren, want elke a-florist is uniek.
Informeer bij jouw a-florist hoe je kunt deelnemen aan de spaaractie en waar je precies voor kunt sparen.

 

Kans maken op nog meer leuke prijzen?

Selecteer hieronder jouw a-florist en schrijf je in op de nieuwsbrief. Wie weet win je zo nog een extra uniek geschenk. (winnaars hiervan worden bekend gemaakt op 11/10/2021)

 

Nick Bousse meesterbloembinder

Bloemen Lieselotte

Area Floribus

Piazza Fiori

d’Orangerie

Bloemen Rosa

Nico Canters

Zonnebloem

Bloemen SAS

Falenopsis

Floriste Kathleen Ghyselinck

El Florido

Coin Fleuri

Het Groene Huis

Rani – Flowers & Soul

Bloemsierkunst Guylène

Bloemenatlejee Wim De Ruyver

Bloemen Oase

Bloemen Ann

Puur Passie