Wij zoeken

Ga voor GROEI in de BLOEMEN SECTOR!

De markt verandert razendsnel, nieuwe concepten schieten uit de startblokken, en gevestigde waarden die zich niet aanpassen aan de veranderende markt boeken jaar na jaar minder omzet, de tijd van een overname en leuke bonus einde carrière is niet meer van deze tijd en grote winsten zijn ook al niet evident voor handelaars die in het luxe segment via het shop concept een zaak uitbaten. Het belang om zich op een bijzondere manier te onderscheiden en meerwaarde te creëren is des te groter geworden.

Succesvol een bloemenzaak uitbaten is veel meer geworden dan uw winkel ‘smorgens openen en wachten op de eerste klanten… bloemenzaken die zich niet online profileren, die geen sociaal netwerk rond zich vormen, die niet proactief hun zaak vernieuwen missen de boot en zijn in de kortste keren “out of business”.

We beseffen maar al te goed dat de creativiteit het belangrijkste element is van een succesvolle florist, het is dan ook onze taak deze waarde in de verf te zetten, de bereikbaarheid van de zaak te doen toenemen en een sociaal netwerk te vormen rond iedere zaak die met ons concept een partnership aangaat.

SAMEN DENKEN WE AAN GROEI

Hiertoe hebben wij een partnership concept ontwikkeld.

Wens je uw zaak ook te onderscheiden en uw cijfers op te krikken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en wij komen vrijblijvend ons partnership concept toelichten.

(Let op: niet elke florist kan partner worden, wij doen op voorhand een screening en evalueren iedere kandidatuur samen met een team van experts.)

Ons concept is gestoeld op meer dan 25 jaar ervaring binnen de sector.

Vacatures

A-florist zoekt nieuwe PREMIUM PARTNERS

  • Maak deel uit van het netwerk van de nieuwe generatie floristen in Vlaanderen, het a-florist label zal uw zaak de nodige herkenbaarheid geven waardoor klanten uw floristieke kwaliteiten nog meer zullen weten te appreciĆ«ren, daarnaast geniet u ook nog van tal van bijkomende voordelen om uw zaak meer te profileren en meer winst te maken met uw activiteiten.
  • Voor meer info geef ons een seintje, wij komen vrijblijvend ons concept toelichten.