partners

De Guchtenaere

Plantdeco De Guchtenaere is een planten- en decoratiegroothandel uit Lochristi, nabij Gent. We zijn een handelscentrum waar iedere fleurist of tuincentrum zijn gading vindt. Voor onze klanten zoeken we actief naar de mooiste en meest interessante artikelen (groene- en bloeiende planten en decoratiematerialen).
Door onze ervaring groeide de missie van De Guchtenaere: “De juiste producten in correcte hoeveelheden, aan de scherpste prijs en binnen de afgesproken leveringsperiode bij de klant brengen”. Ook voor u willen we dit graag waarmaken!
Wij verkopen uitsluitend aan vakmensen. Van gespecialiseerde bloemenzaken tot de grotere tuincentra. Particulieren of verenigingen kunnen bij ons niet terecht.
Het is onze ambitie steeds onderscheidend te zijn en dus blijven we op zoek gaan naar kwaliteit en hoogstaande producten voor huis en tuin. We volgen hiervoor de Europese aanbodsmarkt en maken met leveranciers nauwkeurige afspraken over product, kwaliteit en continuïteit.
We verwelkomen u graag in onze Cash & Carry of komen graag bij u langs.
Luc De Guchtenaere

Sluiten

De Rijcke

Uw partner in vertrouwen voor de professionele bloemen- en plantenhandelaar
Dagverse bloemen en planten van topkwaliteit zijn de sleutel tot het succes van de florist. Uw klanten eisen van u het allerbeste. Om aan hun hoge eisen te voldoen, vertrouwt u op uw leverancier. Groothandel in bloemen en planten De Rijcke selecteert alleen het beste voor u. Met ons performant inkoop- en verkoopbeleid en onze klantgerichte communicatie brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Zo zijn u en uw klanten zeker van de beste kwaliteit.

Onze 4 pijlers: KWALITEIT | INNOVATIE | CREATIVITEIT | PARTNERSHIP

Sluiten

Agora

Agora is een groothandelscentrum voor de professionele floristen en tuincentra. Wij bieden u “alles onder één dak”: dagverse snijbloemen en groenmaterialen, een ruime keuze aan binnen- en buitenplanten, basisbenodigdheden en de laatste trends in decoratie.

Agora is opgericht door Marc en Gerd Van Turnhout-Nagels. Door de familie en met de hulp van de dynamische medewerkers, is Agora in 1981 uitgegroeid tot een groothandel. Agora is op nationaal en internationaal niveau een vaste waarde. De eigen aankoopdienst staat garant voor kwaliteit en versheid. Door hun know-how en professionalisme dragen ze service en kwaliteit hoog in het vaandel. Alle producten ondergaan een grondige controle alvorens ze de groothandel binnenkomen.

Heden wordt de groep voortgezet door de 4 kinderen, Ellen, Katrin, Jolien en Nick Van Turnhout, en dit met evenveel passie en enthousiasme.

 

Sluiten

PTMD

THE BRAND: Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van onze collectie. DE COLLECTIE: Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengen we steeds een verrassende collectie in de huiskamers van onze klanten. De collectie bestaat uit verlichting, potten, glaswerk, meubels, textiel, kunstbloemen en (wand) decoratie. THE ADVENTURE: PTMD maakt de wereld waarin wij wonen fantastisch. Laat je inspireren en ontdek jouw wereld met PTMD!

Sluiten

ALFLORA

Wij zijn de groothandel in bloemisterij-artikelen. Voor basismaterialen, verwerkartikelen en decoratie die jij nodig hebt om creatief te zijn en je business te runnen. En elk seizoen een trendy collectie waarmee jij als vakman het verschil kunt maken en je klanten kunt verrassen.

Wij bieden:

  • Alles voor in de binderij: bindmateriaal, steekschuim en gereedschap
  • Bloem- en plantverzorging
  • Decoratie: natuurlijke en verwerkmaterialen, accessoires en zijde
  • Verpakken: lint en verpakkingen
  • Potten, vazen en schalen van aardewerk, glas, hout, riet, metaal en kunststof
  • Winkelbenodigdheden

     
Sluiten

RASTELI

Ons verhaal gaat over decoratie, over materialen en vormen.
Al meer dan 40 jaar is Rasteli dé ontwerper en groothandel in decoratie en cadeau artikelen bij uitstek. We zijn dan ook zeer trots op onze collecties glas, aardewerk, vlechtwerk, kaarsen en geurkaarsen, accessoires als vazen en zo veel meer. Onze bekendste merken zijn Luz Your Senses en Rasteli. Het merendeel van onze decoratieartikelen zijn creaties van ontwerpers van eigen bodem. Sinds 1975 streven we ernaar een faire partner te zijn voor de decoratiewinkel en bloemist. Elk jaar doen we het een beetje beter.

Sluiten