Hortensias bezorgen je werksfeer een boost

Prikkel je geest met een bloemexplosie van hortensia’s

Kijk eens om je heen. Word jij omringd door saaie muren, computerschermen, notitieblokken en file ordners? Of ligt jouw bureau bedekt onder een stapel hippe stationary, maar zijn je inspiratie en happy feelings ver te zoeken? Dan kan je workspace wel een boost gebruiken; een flowerboost!

Praatjesmakers en opvrolijkers

Bloemen geven je een vrolijk gevoel. Thuis maar ook op kantoor. Werkplekken waar bloemen staan worden gezien als een prettige werkomgeving. De bloemen nodigen zelfs uit tot gesprekken tussen medewerkers. Dus maak je borst maar nat, want met een bos bloemen op kantoor ben je voor je het weet in gesprek met vrolijke collega’s.

Groots effect met hortensia’s

Kies bijvoorbeeld voor een grootse bloem met een even groot effect. We hebben het natuurlijk over de hortensia. Haar grote hoeveelheid bloemblaadjes en bolle vorm zorgt voor een echte bloemexplosie. En dan wel eentje die je collega’s opvrolijkt en je creativiteit op hol doet slaan. Klinkt een bloemexplosie je toch iets te heftig in de oren, ga dan voor een gemengd boeket met lichtgekleurde hortensia’s om toch dat fijne bloemen-in-je-buurt gevoel te creëren. En wist je dat de kleuren van de hortensia liefde, harmonie en vrede symboliseren? Dat is dan gelijk mooi meegenomen!

bron: mooiwatbloemendoen.nl
http://www.mooiwatbloemendoen.nl/