A-florist aanwezig op KOKET KOKSIJDE

A-florist Vincent Cauwelier maakte voor Koket Koksijde een creatie met als thema: Treurende juwelen. Wil je de creatie komen bezichtigen en wens je u te laten onderdompelen door de pracht van Bloemen! kom dan van donderdag 6/09/2012 tot maandag 10/09/2012 even langs naar het nieuwe bloemenevent te Koksijde

Info:

Dit nieuw bloemenevenement moet een floraal topgebeuren worden waarbij creaties van eigentijdse florale kunst tentoongesteld zullen worden.

In en rond het gemeentehuis van Koksijde zal dit vijf dagen durend festival plaatsvinden

Openingsuren:

donderdag: 18.30 - 22.00 uur
vrijdag en zaterdag: 10.00 - 22.00 uur
zondag en maandag: 10.00 - 18.00 uur

extra info:

Er is een binnen- en buitententoonstelling. Bebloemde strandcabines zullen te bewonderen zijn op het Theaterplein voor het gemeentehuis. In het atrium van het gemeentehuis geven monumentale en bebloemde objecten een andere dimensie aan het begrip bloemsierkunst. Een in de ruimte zwevend bloemenwerk in de futuristische ellipsoïde van het gemeentehuis wordt zeker een uitschieter van dit festival.

Een bezoek aan dit bloemenevenement moet een onvergetelijke ervaring worden en het publiek onderdompelen in de wondere wereld van de moderne bloemensierkunst.